Fűtés tervezés – kivitelezés. Szinte minden megkeresésnél szóba kerül, hogy ki legyen a kivitelező vagy hogy ajánljunk valakit a munka elvégzésére. Ezért korábban úgy döntöttünk, hogy ha már úgyis megtervezzük a rendszert, épületgépész technikus kollégáink meg is építik, vagy legalább is egy ajánlatot tudnak rá készíteni. Minden munka a tervezéssel kezdődik, de lehetőségetek van ajánlatot kérni a kivitelezésre is.

Fűtés tervezés - kivitelezés

Fűtés tervezés – kivitelezés – miért jó az ügyfélnek?

A tervezőnek a rendszert a megrendelői igényeknek, az érvényes szabványoknak, valamint technológiai utasításoknak megfelelően kell elkészítenie. Az elkészült tervdokumentáció része az anyagkigyűjtés, mely alapján a kivitelező kollégák be tudják árazni a kiviteli munkát. Mivel nálunk a kivitelezéssel foglalkozó szakemberek folyamatosan kapcsolatban vannak a tervezőkkel, így könnyebb az együtt működés, az esetleges kiváltások is elkerülhetőek.

Az ügyfélnek lehetősége van kérni a tervezők részéről tervezői művezetést, felelős műszaki vezetést valamint műszaki ellenőrzést, mely leginkább tőlünk független kivitelezők esetén javasolt.

Fűtés tervezés – kivitelezés – Ajánlatkérés hogyan működik?

Lakossági rendszerek

Jellemzően 200 m2 alatti családi házak, hétvági házak, nyaralók, fűtés rendszereinek tervezése.

    Ipari és nagyobb rendszerek

    Jellemzően 200 m2 feletti családi házak, társaházak, üzletek, kereskedelmi és ipari épületek fűtés rendszereinek tervezése.

      Mi történik miután ajánlatot kértem?

      Először is visszaigazoljuk, hogy megkaptuk az ajánaltkérésedet, ezt rövidesern emailben fogod megkapni. Utána pedig egyeztetünk a amegadott elérhetőségeiden a szükséges felmérésekről, építész tervdokumentációkról, készültségi fokokról, átalakítások esetén pedig a lehetőségekről. Jobban szeretünk minden munkát megnézni és a helyszínen egyeztetni, mert akkor lehetünk mindannyian biztosak benne, hogy ugyanazon elképzelések felé haladunk. nekünk nem érdekünk olyan munklát csinálni mely utólag sok problémát és bosszúságot okos a megrendelőnek, mert igény esetén üzemeltetésre és karbantartásra is tudunk lehetőséget biztosítani. Ez mit is jelent? jellemzően nagyobb épületek esetében kiutalunk egy épületgépész technikust, aki a mindennapi üzemeltetési feladatokat látja el. Megszervezi a szükséges karbantartási feladatokat és hiba esetén 0-24 órában elérhető. Ezzel biztosítható a rendszer hosszútávú élettartama és biztosított lesz a szakember, ha netán gond adódik.