Fűtés szerelés árak radiátor. Fűtésszerelés és radiátorszerelés árai 2021-ben. Természetesen ezek az árak csak a munkadíjakat tartalmazzák: az anyagdíjakat internetes webárúházakban lehet ellenőrizni: pl.: https://www.ventil.hu/?first=true&v=mnbrdt

Radiátorcsere munkadíja: Bruttó 20.000,- Ft/radiátor, amennyiben a fűtési rendszert le kell engedni, akkor további 10.000,- Ft. díjat számolunk fel (itt leengedjük az egész rendszerről a fűtővizet, majd újra feltöltjük. Több radiátor cseréje esetén egyedi árat adunk, annak függvényében mekkora radiátorokat kell beépíteni és persze hogy hány darabot. A fűtési rendszer leűrítése esetén célszerű a további ütemezett munkálatokat elvégezni, így ha van egyéb átalakítási terv (gyakran előfordul – radiátor áthelyezés stb.) akkor azokat célszerű erre az időpontra időzíteni.

Radiátorszelepek cseréje: ezeket a szelepeket csak párban lehet és célszerű cserélni. A csere a fűtési rendszer leűrítésével és újra feltöltésével jár (jellemzően). Ilyenkor a munkadíj Bruttó 20.000,- Ft/ szeleppár, plussz a rendszer leengedése és feltöltése mely Bruttó 10.000,- Ft. Ilyen esetben célszerű minden tervezett radiátorra megkérni a szelepek cseréjét, hiszen akkor csak 1 leűrítés és feltöltés lesz a rendszeren, valamint a csere minden további radiátoron Bruttó 18.000,- Ft/szeleppár.

Fűtési rendszer feltöltése, légtelenítése: családi ház esetén: 15.000,-Ft. Lehetőség van kérni fűtési rendszer esetén a rendszer leűrítését és feltöltését (példáúl radiátorok leszerelését tisztításhoz és egyéb okokból kifolyólag).

Helyszíni tanácsadás, épületgépész tervezővel: 15.000,-Ft /alkalom. Radiátor méret meghatározása, illetve padlófűtés méretezése: https://futes-terv.hu/padlofutes-hoszukseglet-szamitas/

Kiszállási díj szerelés: Bruttó 6000 Ft.

Fűtési rendszer tisztítása, átmosása: egyedi ajánlat alapján (rendszermérettől függ).

Fűtés szerelés árak radiátor

Fűtés szerelés árak radiátor – ajánlatkérés menete:

Lehetőség van emailben ajánlatot kérni, de természetesen fényképet is kérünk az adott munkáról vagy munkahelyszínről. Mindig igyekszünk a leeggyorsabban válaszolni a megkeresésekre, de jellemzően az esti órákban tudunk válaszolni, vagy esetleg további infokat begyűjteni (napközben dolgozunk). Mivel épületgépész tervezőink is vannak, így lehetőség van a tervezőkkel is konzultálni az egyes fűtési rendszerekről, ezt célszerű jelezni email-ben.

Szerelésekkel kapcsolatos fontos információ:

A radiátorok szerelése, cseréje esetén legalább 1,5-2 m-es szabad helyre van szükség a fűtőberendezés körül, melynek biztosítása a megrendelő feladata. Fenti árak nem tartalmazzák az ágyak, szekrénysorok, íróasztalok és egyéb bútorok el-, visszapakolását, ill. azt sokszor nem is tudjuk vállalni.